Μενού Κλείσιμο

Θεραπείες Για Όμορφο Και Υγιές Δέρμα

Όμορφο δέρμα, χωρίς ουλές ακμής, είναι το όνειρο κάθε γυναίκας (και μερικοί άνδρες επίσης). Αλλά φαίνεται ότι μόνο μια μικρή τυχερή ομάδα με καλά γονίδια την επιτυγχάνει ποτέ. Αλλά πάντα να θυμάστε ότι το δέρμα είναι μια αντανάκλαση της υγείας του και είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα.

Καλό είναι να καθαρίσετε και να θρέψετε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το πρόσωπό και το σώμα σας δεν χρειάζονται περισσότερο φράξιμο, συνθετικά έλαια και λοσιόν. Χρειάζονται πραγματική διατροφή που μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν εφαρμόζεται τοπικά καθώς και διατροφή εσωτερικά για να ενισχύσει την αποτοξίνωση και την υγιή παροχή αίματος στα αγγεία κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

περιποίηση προσώπουΦυσική Θεραπεία Ακμής Σε Σχέση Με Το Υγιές Αίμα

Αυτό ακούγεται περίεργο, είμαι βέβαιος, αλλά τι καθορίζει την εμφάνιση του δέρματός μας, μεταξύ άλλων; Η ύπαρξη δηλητηρίων (ή η έλλειψή τους) και θρεπτικών ουσιών μέσα στο αίμα που τροφοδοτούν τα κύτταρα του δέρματος.

Υγιές δέρμα δεν θα υπάρχει ποτέ με την παρουσία υγιεινών ουσιών που αποβάλλουν τις τοξίνες από τα φυτοφάρμακα, τα PCB, τις διοξίνες, κλπ. Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτά τα παιδιά; Λοιπόν, κάθε καλός βοτανολόγος θα πρότεινε καλές διατροφές, συμπεριλαμβανομένων πολλών ωμών φρούτων και λαχανικών μαζί με ολόκληρους κόκκους, σπόρους και καρπούς.

Φυσικά, η προσθήκη άφθονου καθαρού νερού είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Ίσως μια ποιότητα ορυκτών και βιταμινών, επίσης. Αλλά εκτός από τα βασικά, τι άλλο μπορεί να γίνει; Πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Αποτοξίνωση Για Υγιές Δέρμα

Για να πάρει πιο υγιεινό, το οποίο περιλαμβάνει την απόκτηση υγιούς δέρματος, οι περισσότεροι βοτανολόγοι συνιστούν καθαρισμό του παχέος εντέρου. Στη συνέχεια, καθαρισμό του ουροποιητικού συστήματος. Έπειτα έρχονται ηπατική, λεμφική, πνευμονική και αιματολογική υποστήριξη.

Εάν κάποιος μπορεί να εξαλείψει τα πιο εκλεπτυσμένα σάκχαρα από τη διατροφή, αυτό θα ήταν ένα συν, αλλά αυτό είναι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους. Δοκιμάστε να κόψετε, τουλάχιστον.

Αλλά η πιο κρίσιμη μορφή αποτοξίνωσης μπορεί να είναι η θεραπεία με σάουνα. Και όχι μόνο θα κάνει σάουνα. Αρκετές ερευνητικές εργασίες έχουν δείξει την αποτελεσματικότητα της θερμικής θεραπείας με μεγάλη υπέρυθρη ακτινοβολία (ή ακτινοβολία).

Γυναίκα στη σάουναΘεραπεία Με Σάουνα

Η θεραπεία υπερθερμίας ολόκληρου του σώματος προκαλεί την απέκκριση του ιδρώτα από τους σμηγματογόνους αδένες του σώματος, όπου αυτά τα επιβλαβή υλικά αποθηκεύονται. Ο ιδρώτας δεν εκκρίνεται από τους σμηγματογόνους αδένες με κανονική σάουνα.

Οι θερμαντήρες άνθρακα εκπέμπουν υπέρυθρες ακτίνες που ταιριάζουν με το μήκος κύματος του σώματος, το οποίο είναι απαραίτητο για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της υγείας των εσωτερικών οργάνων στο σώμα. Στην θέση που βρίσκεται, η επεξεργασία υπερθερμικού θαλάμου δεν μειώνει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα ή αυξάνει το γαλακτικό οξύ.

Η εφίδρωση της θεραπείας με τη θερμότητα του άνθρακα επιτρέπει στο σώμα σας να παράγει πολύ περισσότερη εφίδρωση μέσω των πόρων σας. Γιατί είναι καλό; Επειδή η θεραπεία εφίδρωσης είναι εξαιρετική για γενικό καθαρισμό και εξισορρόπηση και μπορεί αποτελεσματικά να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες καθαρισμού.

Περίπου ένα λίτρο ιδρώτα θα πρέπει να αποβάλλεται από τον χρήστη κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας 30 λεπτών. Αυτός ο όγκος ιδρώτα δεν μπορεί να συνδυαστεί με κανονική σάουνα.

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο εξουδετερωτικό όργανο στο σώμα και η εξάλειψη μέσω της εφίδρωσης είναι πιο παθητική και απαιτεί λιγότερη ενέργεια από την εξάλειψη μέσω των νεφρών και των εντέρων. Και με τον υπερθερμικό θάλαμο παραπάνω, υπάρχει ένα εργαλείο για τη θέρμανση της θερμοκρασίας του πυρήνα του σώματος – ζωτικής σημασίας για την καταστροφή των ιών και των βακτηριδίων.

Αυτή είναι η καθαριστική και θρεπτική πλευρά της φροντίδας του δέρματος, και η τοπική βοήθεια για την εξασθένιση ή τη μείωση των ουλών της ακμής;

Γυναίκα με λουλούδια στα μαλλιάΘρεπτική φροντίδα του δέρματος για την εξασθένιση και την απομάκρυνση της ακμής.

Τα απορρυπαντικά σαπούνια δεν κάνουν τίποτα για το δέρμα σας, εκτός από την αλλαγή του pH του σε αλκαλικό και προκαλούν περισσότερες ζημιές από ό, τι καλό. Χρησιμοποιήστε, αντίθετα, ένα φυτικό σαπούνι υψηλής ποιότητας που λειτουργεί για την προστασία και θρέψη του δέρματός σας. Τώρα “φυσικό” σημαίνει κάτι διαφορετικό, ανάλογα με τον οποίο ρωτάτε, αλλά πιστεύουμε ότι τα φυσικά μέσα αποφεύγουν τη χρήση τεχνητών βαφών και χρησιμοποιούν μόνο 100% φυτικές βάσεις.

Στη συνέχεια, για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από την επιφάνεια του δέρματός σας,χρησιμοποιήστε ένα καλό προϊόν κατάλληλο για το δέρμα σας. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η ικανότητα του δέρματος να χρησιμοποιεί και να διατηρεί ζωτικό οξυγόνο.

Γιατί είναι αυτό σημαντικό για εσάς; Επειδή αυτό δημιουργεί ένα υγιές, καθαρό περιβάλλον για το δέρμα και δρα ως καταλύτης για τη μεταφορά των μικροθρεπτικών συστατικών που βρίσκονται όχι μόνο σε αυτούς τους άργιλους αλλά στην υπέροχη σκόνη φλοιού Neem, στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Έχετε μείνει πιο νεανική, πιο ξεκάθαρη και ζωντανή.

Με την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και την επανα-οξυγόνωση του δέρματος, η επιδερμίδα σας μπορεί να αποτοξινωθεί και να απομακρυνθεί από τα βακτηρίδια, ενώ η επούλωση προωθείται.Και στην κορυφή όλα μακριά, το τελευταίο κρίσιμο βήμα σας για τη θεραπεία ουλή ακμής πρέπει να είναι το βιολογικό λάδι σπόρου rosehip.

Για Όμορφο Δέρμα

Επιτρέψτε σε οποιονδήποτε δερματολόγο ποιες θεραπείες λειτουργούν καλύτερα για την ανανέωση του δέρματος και οι λύσεις του / της περιλαμβάνουν βιταμίνες C και A σε μια τοπική εφαρμογή. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε μια σταθερή μορφή βιταμίνης C που θα μπορούσε να φτάσει αρκετά βαθιά στο δέρμα σας για να κάνει οποιουδήποτε καλού καθόλου.

Τα εργαστηριακά συντιθέμενα τρανς-ρετινοϊκά οξέα (παράγωγα της βιταμίνης Α) έχουν σκληρές παρενέργειες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα αιθέρια έλαια βιολογικής καλλιέργειας και τα βιολογικά αιθέρια έλαια που περιέχουν βιταμίνη Α περιέχουν απαραίτητα λιπαρά οξέα, υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C και φυσική τρετινοΐνη, ένα παράγωγο της βιταμίνης Α.

Λάδι Ελιάς

Το λάδι ελιάς έχει δοκιμαστεί σε παλιές ουλές και σημειώθηκε βελτίωση σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτές οι παλιές και νέες ουλές προκλήθηκαν από την ακμή και αλλιώς. Ο χρόνος θα μας αποτύχει εάν αναφερόμαστε σε όλες τις καλές εμπειρίες που έχουμε ακούσει για την απομάκρυνση των ουλών χρησιμοποιώντας αυτά τα πλούσια έλαια, αλλά αρκεί να πούμε ότι μπορείτε να είστε η επόμενη ζωντανή μαρτυρία για υγιές όμορφο δέρμα με ξεθωριασμένες ουλές ακμής (και σε πολλές περιπτώσεις , την εξάλειψη των ουλών συνολικά).

Ακολουθήστε το πρωί και το βράδυ και αρκετές φορές όλη την ημέρα, εάν στοχεύετε τόσο σε νέες όσο και σε παλιές ουλές. Σε λίγες εβδομάδες το δέρμα σας θα φαίνεται πιο ομαλό, υγιέστερο και πιο ζωντανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *