Μενού Κλείσιμο

Τα Οφέλη Της Υπέρυθρης Σάουνας Για Το Σώμα Και Την Υγεία

  • 1
    Share

Το να καθίσετε σε μια σάουνα για μια χρονική περίοδο θα οδηγήσει σε εφίδρωση, η οποία έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Ρεσώ και αιθέρια έλαιαΟι υπέρυθρες σάουνες χρησιμοποιούνται ειδικά για την απώλεια βάρους και τη χαλάρωση. Το υπέρυθρο, ένας τύπος φωτός, χρησιμοποιείται για τη θέρμανση αντικειμένων στη σάουνα αντί για τον αέρα. Το αναπνευστικό σύστημα του ατόμου δεν εκτίθεται σε υψηλή θερμοκρασία όπως στη συμβατική σάουνα. Εξασφαλίζει επίσης πολύ χρόνο.

Αυτές οι σάουνες, βασισμένες στην υπέρυθρη τεχνολογία, είναι πιο αποτελεσματικές καθώς η θερμότητα φθάνει βαθύτερα στο δέρμα σε αντίθεση με τις συμβατικές σάουνες. Η βαθιά διείσδυση της θερμότητας επιτρέπει την απομάκρυνση τοξινών, αλκοόλ, νικοτίνης και μετάλλων. Βοηθά στη θεραπεία της χρόνιας κόπωσης. προάγει την ανάπτυξη των μυών. αυξάνει το επίπεδο των αυξητικών ορμονών.

Οι σάουνα μειώνει την κυτταρίτιδα.

Οι θερμίδες που χρησιμοποιούνται σε μισή ώρα σε μια σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας είναι περισσότερες από αυτές που χρησιμοποιούνται ενώ εκτελούνται για τον ίδιο χρόνο.
Οι υπέρυθρες σάουνες, οι οποίες συχνά έχουν μέγιστη χωρητικότητα τεσσάρων, μπορούν να εγκατασταθούν οπουδήποτε στο σπίτι.

Πολυτελής σάουναΔιατίθενται επίσης φορητές υπέρυθρες σάουνες.

Οι ηλεκτρικές υπέρυθρες σάουνες υπέρυθρης ακτινοβολίας είναι πολύ χρήσιμες για τους ασθενείς με καρκίνο Αυξάνουν την οξυγόνωση και αφαιρούν ραδιενεργά κατάλοιπα. Οι υπέρυθρες σάουνες είναι κατάλληλες για χρόνιες λοιμώξεις και επίσης προάγουν την γενική ευεξία του οργανισμού.

Οι υπέρυθρες σάουνες απαιτούν 90% λιγότερη ενέργεια και θερμαίνονται πολύ πιο γρήγορα από τις παραδοσιακές σάουνες. Αυτή η σάουνα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ασθενείς που πάσχουν από κιρσοί, μεταλλικά εμφυτεύματα, υπέρταση και διαβήτη, όπου οι συμβατικές σάουνες δεν βοηθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *