Μενού Κλείσιμο

Χαλαρωτικό Ζεστό Μπάνιο Σε Κερί

Έχετε πόνους στις αρθρώσεις των χεριών σας; Έχετε χοντρά, ξηρά ή ραγισμένα χέρια ή πόδια; Αν έχετε κάποια κατάσταση, το “Hot Wax Bath” μπορεί να είναι η ιδανική απάντηση για εσάς. Είναι χαλαρωτικό, καταπραϋντικό και κλιματιστικό.

Πετσέτες και κερί που καίειΤι είναι το “Hot Wax Bath”;

Είναι απλώς ένα θερμαινόμενο δοχείο με ειδικά διαμορφωμένο κερί. Το δοχείο αυτόματα λιώνει το κερί όταν το ενεργοποιείτε. Διατηρεί το κερί σε ασφαλή θερμοκρασία για το ευαίσθητο δέρμα σας. Μόλις λιωθεί το κερί (παραφίνη), βυθίζετε το χέρι ή το πόδι σας στο δοχείο του λιωμένου κεριού. Στη συνέχεια, τραβήξτε το χέρι σας έξω και αφήστε το να στεγνώσει μια στιγμή και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία πέντε έως δέκα φορές.

Αφού επαναληφθεί αυτή η διαδικασία, θα έχετε ένα χέρι επικαλυμμένο σε στρώματα ζεστού κεριού. Τότε βάζετε το χέρι σας σε μια πλαστική σακούλα που συνοδεύει το κερί. Αυτό προστατεύει από τα λάδια στο κερί που παίρνει τα ρούχα ή τα έπιπλα. Στη συνέχεια, βάζετε το χέρι σας σε ένα μάλλινο πανί ή το τυλίγετε σε μια πετσέτα. Θα αισθάνεστε μια χαλαρωτική ζεστασιά. Μπορείτε να κάνετε δύο χέρια ή μία μόνο φορά.

Τρόποι για να χαλαρώσετε για δεκαπέντε λεπτά;

Βάλτε κάποια απαλή μουσική. Φως μερικά κεριά. Αρχίστε να θερμαίνετε το αρωματοθεραπευτικό σας πιάτο με άρωμα. Βάλτε σε ένα χαλαρωτικό ζεστό μπάνιο. Απλά χαλαρώστε στην αγαπημένη σας καρέκλα με τα μάτια σας κλειστά, ενώ το κερί κάνει τα θαύματά του.

Μια καθημερινή θεραπεία της θερμής παραφίνης στα χέρια και στα πόδια σας θα σας πάει σε έναν κόσμο καλό σωματικά και συναισθηματικά.

Είναι πραγματικά μια θεραπεία που μπορεί να απαλύνει το δέρμα και να ηρεμήσει την ψυχή.

Μόλις τελειώσετε, αποφλοιώστε το κερί από τα χέρια σας και τοποθετήστε το ξανά στο δοχείο κεριού για να το λιώσετε και να το ξαναχρησιμοποιήσετε. Εάν αυτό ήταν σε μια κατάσταση θεραπείας ή σαλόνι, ίσως να θέλετε να απορρίψετε το χρησιμοποιημένο κερί. Αλλά, δεδομένου ότι πρόκειται για την προσωπική σας μονάδα κεριού, γιατί να μην επαναχρησιμοποιήσετε το κερί κάθε φορά; Πλύνατε τα χέρια σας πριν ξεκινήσετε, έτσι δεν ήταν; Απορρίψτε ή επαναχρησιμοποιήστε, εξαρτάται από εσάς και το πόσο καλά νιώθετε.

Που θα το βρείτε;

Μπορείτε να βρείτε το κερί σε μεγάλα πολυκαταστήματα ή ακόμα και το τοπικό φαρμακείο σας. Έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη και τιμές. Διαφορετικές εταιρείες τις κάνουν. Δύο μάρκες είναι οι δρ Scholl και Homedics. Μπορείτε να πάρετε μια μονάδα σπίτι που κατέχει 3 κιλά ή 6 κιλά κερί. Η μεγαλύτερη μονάδα είναι πιο εύκολο να βάλει τα χέρια και τα πόδια σε ή ακόμα και έναν αγκώνα.

Μπορείτε να πάρετε αρωματικά κεριά για να μπείτε στο κερί σας. Επιλέξτε το αγαπημένο σας άρωμα, μανταρίνι, τριαντάφυλλο, λεβάντα, εσπεριδοειδή, ροδάκινο, wintergreen και πολλά άλλα. Εάν δεν μπορείτε να τα προμηθευτήτε στο τοπικό κατάστημα ιατρικής προμήθειας ή κατάστημα ομορφιάς, είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *