Μενού Κλείσιμο

Το Μαύρισμα Δέρματος Και Η Παγκόσμια Αγορά Ομορφιάς

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τον Καναδά, τα προϊόντα μαυρίσματος σε εσωτερικούς χώρους είναι πολύ συνηθισμένα. Επιπλέον, οι εσωτερικές επιχειρήσεις μαυρίσματος έχουν αυξηθεί αισθητά τα τελευταία 25 χρόνια και εξακολουθούν να αυξάνονται, όλο και πιο εξελιγμένες.

Είναι δύσκολο να ανταγωνιστείτε την παγκόσμια βιομηχανία ομορφιάς.

Εκπληκτικά ή μη, ο αμερικανικός πληθυσμός ξοδεύει περισσότερο χρόνο και χρήματα για την ομορφιά παρά για την εκπαίδευσή του. Έτσι, ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνικότητα, την ηλικία ή το επάγγελμα, οι Αμερικανοί είναι εξαιρετικά προσκολλημένοι στα εσωτερικά σαλόνια μαυρίσματος. Οι συνήθεις έρευνες αποκαλύπτουν την έκταση της εσωτερικής δραστηριότητας μαυρίσματος στις τοπικές κοινότητες.

Το Μαύρισμα Δέρματος

Οι Αμερικανοί και οι Καναδοί είναι ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι τα εσωτερικά σαλόνια παρέχουν μια αυστηρά ελεγχόμενη διαδικασία μαυρίσματος, σταδιακά και υπό επίβλεψη. Χάρη σε αυτούς τους παράγοντες, τα ηλιακά εγκαύματα και τα προβλήματα υγείας είναι σχεδόν εκτός σκέψης.

Για παράδειγμα, το 85 τοις εκατό των ερωτηθέντων παραδέχονται ότι πραγματικά πιστεύουν στην εσωτερική ασφάλεια μαυρίσματος. Πολλοί άνθρωποι εκτιμούν επίσης την ιδιωτικότητα και την άνεση που έχουν σε ένα σαλόνι μαυρίσματος, το οποίο τους προσφέρει ένα πραγματικό διάλειμμα από όλα τα καθημερινά καθήκοντα που πρέπει να παρακολουθήσουν.

Οι τελευταίες έρευνες αποκαλύπτουν ένα πιο ισορροπημένο προφίλ ανδρών / γυναικών σε σχέση με πριν από μερικά χρόνια. Σε αντίθεση με τις μέρες μας, το 1996 οι περισσότερες γυναίκες ήταν συνήθως πελάτες. Αλλά τα τελευταία χρόνια οι άντρες έχουν συνηθίσει σε εσωτερικούς χώρους μαυρίσματος και μαυρίσματος.

Αποτρίχωση Με Πάστα Ζάχαρης

Πολλοί Αμερικανοί έχουν βιώσει τουλάχιστον μια εσωτερική συνεδρία μαυρίσματος τα τελευταία δέκα χρόνια. Λέγεται ότι πάνω από το 10 τοις εκατό του αμερικανικού πληθυσμού θα επισκεφθεί μια εγκατάσταση εσωτερικού σαλόνι.

Από την άλλη πλευρά, οι γυναίκες κατέχουν την υπεροχή ιδιοκτησίας.

Οι έρευνες δείχνουν ότι πάνω από το 50% των εσωτερικών χώρων έχουν γυναικεία ιδιοκτησία. Ούτε η ηλικία των βυρσοδεψών ούτε η εθνικότητα αποτελεί εμπόδιο για τους Αμερικανούς και τους Καναδούς. Τώρα, το 70% όλων των εσωτερικών βυρσοδεψεών είναι άνω των 25 ετών. Δεν είναι πλέον ταμπού. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να θεραπεύσουν τους εαυτούς τους (από την ψωρίαση, για παράδειγμα) και να είναι κατάλληλοι.

Επί του παρόντος, υπάρχουν 25.000 επαγγελματικές εγκαταστάσεις εσωτερικού χώρου μαυρίσματος και 160.000 εργαζόμενοι σε αυτόν τον κλάδο. Ο αριθμός των πελατών είναι επίσης ενθαρρυντικός: 28 εκατομμύρια.

  1. https://markets.businessinsider.com/news/stocks/self-tanning-products-market-global-industry-analysis-size-share-growth-trends-and-forecast-2017-2026-1015000777
  2. https://www.reportlinker.com/ci02156/Tanning-Salon.html
  3. https://www.ibisworld.com/industry-trends/market-research-reports/other-services-except-public-administration/personal-laundry/tanning-salons.html

Στην πραγματικότητα, ένα επαγγελματικό σαλόνι μαυρίσματος λειτουργεί σχεδόν σε κάθε πόλη των ΗΠΑ. Έχουν αναφερθεί αναφορές ότι οι ισπανόφωνοι και οι αφροαμερικανικοί όμιλοι μοιράζονται την τάση και ο αριθμός τους αυξάνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *