Μενού Κλείσιμο

Κουρασμένα Πόδια; Κάντε Τους Ένα Πεντικιούρ

Ήταν μια δύσκολη μέρα και τα πόδια σας είναι κουρασμένα. Τι λέτε για να τους δώσετε ένα πεντικιούρ; Όλοι θέλουμε υγιή ευτυχισμένα πόδια και για να τα πάρουμε πρέπει να ξεκινήσουμε δίνοντας στον εαυτό μας ένα επαγγελματικό πεντικιούρ αλλά στη θαλπωρή του σπιτιού σας. Τα πόδια σας θα αισθάνονται καλά και θα το κάνετε και εσείς.

Πεντικιούρ κόκκινα νύχιαΠως Να Το Κάνετε

Ξεκινήστε γεμίζοντας μια μεγάλη λεκάνη με ζεστό νερό για ένα μακρύ πόδι μούσκεμα. Προσθέστε μερικά ροδοβάμβακα ή αιθέρια έλαια για μια πραγματική βαθιά χαλάρωση, καθώς και μαλακώνετε τους κάλους και τους κάλους. Όσο πιο ραγισμένα και σπασμένα τα πόδια σας, τόσο περισσότερο πρέπει να παραμείνουν.

Αφαιρέστε τυχόν παλιά βερνίκια από τα νύχια σας. Καθαρίστε κάτω από το toenail και στη συνέχεια κλιπ. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε υψηλής ποιότητας νυχοκόπτες για την αποκόλληση των νυχιών. Για να αποφύγετε τα καρφιά που έχουν τραυματιστεί, κόψτε το καρφί ίσια, αφήνοντας περίπου το 1/8 “του μήκους. Βεβαιωθείτε ότι το νύχι σας δεν εκτείνεται πάνω από την άκρη του δακτύλου σας.

Με Λίμα Για Τα Νύχια

Για να πάρετε ένα μαλακό τετράγωνο σχήμα, αρπάξτε το καρφί γύρω από τις γωνίες χρησιμοποιώντας ελαφρώς πλακέ σμίλη σε μια κατεύθυνση. Μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά αρχεία, θα σας σχίσουν τα νύχια αν δεν είστε πολύ προσεκτικοί. Οι βασικές λίμες νυχιών είναι οι καλύτερες για την εξομάλυνση τυχόν δακρύων ή σπασιμάτων.

Οι σανίδες Emory συνήθως έρχονται με δύο πλευρές, η λεπτή επιφάνεια είναι για την εξομάλυνση της άκρης των νυχιών, ενώ η πιο χονδροειδή επιφάνεια είναι για τη συντόμευση και τη διαμόρφωση των νυχιών.

Τρίψτε το αφαίρεσης της κηλίδας στη βάση κάθε καρφιού και τρίψτε το. Αφήστε το για ένα λεπτό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα ραβδί πορτοκαλιού για να πιέσετε απαλά με κυκλική κίνηση παντού όπου το δέρμα συναντά το καρφί (συμπεριλαμβανομένων των πλευρών). Αν θέλετε να κόψετε τα επιδερμίδες, το κάνετε με προσοχή και φειδώ με ειδικά τριγωνικά. Είναι πιο ασφαλές για τα δάχτυλα των ποδιών σας.

Τρίψτε Τα Πέλματα

Χρησιμοποιώντας ένα αρχείο δέρματος ή λούφα, αφαιρέστε το νεκρό δέρμα από τα πέλματα των ποδιών, μηδενίζοντας τα τακούνια και τις μπάλες των ποδιών. Η λίμνη πέτρα μπορεί επίσης να αφαιρέσει κάλους και ξηρά σημεία. Θα θελήσετε να καθαρίσετε τις μπάλες, τους πυθμένες και τις πλευρές των τακουνιών σας και γύρω από τα δάχτυλα των ποδιών.

Το Ευαίσθητο Δέρμα Χρειάζεται Ξεχωριστή Φροντίδα Με Κρέμες

Μασάζ μια απολεπιστική κρέμα στο δέρμα, τρίβοντας το μέχρι να κοκκινίσει. Ξεπλύνετε και στεγνώστε καλά τα πόδια μεταξύ των δακτύλων και στη συνέχεια εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα ειδικά για τα πόδια. Δοκιμάστε μια λοσιόν με μέντα γιατί υπάρχει κάτι στο μέντα που είναι υπέροχο για τα πόδια.

Ενυδατώνετε ξανά τα επιδερμίδες με τρίψιμο των πελμάτων. Περιμένετε δύο με τρία λεπτά.

Γυαλίστε Με Βερνίκι

Αν πρόκειται να γυαλίσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας, χρησιμοποιήστε αφαίρεση ακετόνης για να απαλλαγείτε από τυχόν υπερβολικά έλαια στα νύχια (συμπεριλαμβανομένου του πετρελαίου της επιδερμίδας που μόλις εφαρμόσατε). Αυτό είναι μόνο για να βεβαιωθείτε ότι το βερνίκι θα παραμείνει ανοικτό.

Εφαρμόστε μια βασική επίστρωση για να ενισχύσετε και να προστατεύσετε τα νύχια με τρεις διαδρομές, μία προς τα κάτω στη μέση και μία για κάθε πλευρά. Προσπαθήστε να μην πάρετε βαφή στην επιδερμίδα. Περιμένετε λίγο πριν προσθέσετε δύο στρώσεις από το αγαπημένο σας γυαλιστερό, στη συνέχεια τελειώστε με ένα σαφές προστατευτικό επάνω παλτό. Καθαρίστε τυχόν σφάλματα με ένα ραβδί πορτοκαλιού τυλιγμένο σε βαμβάκι & βυθισμένο σε αφαίρεση ακετόνης.

Αφήστε τα νύχια να στεγνώσουν για τουλάχιστον σαράντα λεπτά.

Το Αποτέλεσμα

Τώρα έχετε δώσει στον εαυτό σας ένα επαγγελματικό πεντικιούρ στο σπίτι και σκεφτείτε όλα αυτά τα χρήματα που μόλις σώσατε! Εάν παίρνετε πραγματικά καλά και άνετα με το κάνει τότε γιατί να μην πάρει τις φίλες σας μαζί και να κάνει ένα κόμμα κοριτσιών που κάνει μεταξύ τους δάχτυλα και τα νύχια; Εάν χρειάζεστε προμήθειες, ελέγξτε την αγαπημένη σας ιστοσελίδα για όλες τις ανάγκες σας.

Διασκεδάστε και δοκιμάστε τα χρώματα που μπορείτε να ζωγραφίσετε στα δάχτυλα των ποδιών σας. Δοκιμάστε μια μικρή τέχνη νυχιών σε φωτεινά και ασυνήθιστα χρώματα που δεν είναι αρκετά γενναία για να έχετε στα νύχια σας, μπορεί να είναι πραγματική διασκέδαση στα δάχτυλα των ποδιών σας!

Απλά θυμηθείτε ένα πράγμα, αν δεν έχετε χρόνο για ένα πεντικιούρ, αφαιρέστε τουλάχιστον το παλιό βερνίκι εντελώς αντί να περπατήσετε με βερνικωμένα βερνίκια, απλά φαίνεται καλύτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *