Μενού Κλείσιμο

Το Τέλειο Δώρο Διακοπών: Μια Ημέρα Στο Spa

Τα κουπόνια δώρων Spa γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή και είναι στην κορυφή των καταλόγων επιθυμιών διακοπών τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Τα spa προσφέρουν ανακούφιση από το στρες, περιποίηση και αποτελέσματα. Τα κουπόνια δώρων Spa είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να παρουσιάζετε τους φίλους, την οικογένεια, τους υπαλλήλους σας ή τον αγαπημένο σας, πόσο σας ενδιαφέρει.

Το Τέλειο Δώρο ΔιακοπώνΌταν επιλέγετε ένα κουπόνι δώρου spa, εξετάστε τα εξής:

Η επίσκεψη στον ιστότοπο ενός σπα μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το περιβάλλον του spa, την εμπειρία και τη φιλοσοφία του. Η εμπειρία του spa ξεκινά όταν ένας επισκέπτης εισέλθει στην πόρτα. Κάνοντας μια εικονική περιήγηση, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι θα είναι η εμπειρία.

Τα κουπόνια δωρεάς Spa διατίθενται είτε σε χρήματα είτε με ειδικά διαμορφωμένες θεραπείες και πακέτα. Ένα σπα μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή του ιδανικού πακέτου δώρου από τη φαντασία των ποδιών μέχρι την καλύτερη ημερήσια εμπειρία spa του κόσμου.

Μερικά από τα καλύτερα δώρα είναι πράγματα που κάποιος συνήθως δεν θα σκέφτεται να αγοράσει για τον εαυτό τους.

Μια δημοφιλής τάση σήμερα είναι οι θεραπείες που χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν θεραπευτές. Δεν υπάρχει τίποτα σαν μια περιποίηση προσώπου (η οποία περιλαμβάνει ένα μασάζ του προσώπου, του λαιμού, των ώμων, της άνω πλάτης, την περιποίηση των ποδιών και των χεριών) σε συνδυασμό με έναν δεύτερο θεραπευτή που ταυτόχρονα μαστίζει τα πόδια με τα δύο χέρια και τις θερμές πέτρες. Αυτός ο τύπος θεραπείας είναι απολύτως παρακμιακός και μπορεί να είναι εκπληκτικά προσιτός.

Σε πολυτελές spa, ένα Foot Fantasy μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν οποιαδήποτε θεραπεία. Αυτή είναι μια παραδεισένια εμπειρία με εξειδικευμένο θεραπευτή παρέχοντας τόσο ένα χειροκίνητο όσο και ένα ζεστό μασάζ πέτρας χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια και ζεστή βουτιά με οροφήΜια Ημέρα Στο Spa

Όταν εξετάζετε μια υπηρεσία σπα για έναν άνδρα, βεβαιωθείτε ότι το περιβάλλον είναι άνετο για έναν κύριο. Οι καναπέδες με επικάλυψη, τα κρέμονται στα τοιχώματα των βελόνων και ιδιαίτερα οι συνενωμένες περιοχές αναμονής μπορεί να είναι πολύ εκφοβιστικές για τους άνδρες. Αντ ‘αυτού, αναζητήστε ένα υπερσύγχρονο, σύγχρονο περιβάλλον με ιδιωτικότητα.

Ρωτήστε για την παράδοση πιστοποιητικού δώρου. Για όσους από εμάς περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή, πιστοποιητικά δώρων που μπορούν να αγοραστούν μέσω τηλεφώνου μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα πιστοποιητικά δώρων μπορούν ακόμη να αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εξασφαλιστεί η παράδοση “έγκαιρα”.

Να είστε βέβαιος να ρωτήσετε την πολιτική του spa σχετικά με τους αισθητικούς (facialists) που εγκαταλείπουν το δωμάτιο κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας. Ο θεραπευτής θα πρέπει να βρίσκεται στο δωμάτιο ανά πάσα στιγμή, παρέχοντας περιποίηση, χαλάρωση και αποτελέσματα. Ένας πελάτης που μένει μόνος του μπορεί να αισθανθεί ξεχασμένος και ανήσυχος και σίγουρα δεν λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία.

Η προσθήκη ορισμένων προϊόντων σε ένα πιστοποιητικό δώρου μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία του spa. Τα κεριά αρωματοθεραπείας, τα αιθέρια έλαια, τα σαπούνια, τα πηκτώματα ντους και η πολυτελή κρέμα μασάζ μπορούν να κάνουν μια ρομαντική εμπειρία spa για ένα ζευγάρι που μοιράζεται στο σπίτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *