Μενού Κλείσιμο

Ενδιαφέρουσα διαδικασία Για Τη Θεραπεία Της Κυτταρίτιδας

Πολλά ιαματικά λουτρά και σαλόνια προσφέρουν μια διαδικασία που ονομάζεται “περιτύλιξη σώματος”.

Ιαματικά ΛουτράΠως είναι η Διαδικασία

Αυτή η διαδικασία ισχυρίζεται ότι αφαιρεί πόντους από τη μέση, τους μηρούς, τους γοφούς ή άλλα μέρη του σώματος.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών περιτυλίξεων ή ενδυμάτων και μερικές φορές μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ειδικές λοσιόν ή κρέμες που εφαρμόζονται στο δέρμα.

Οι πελάτες λένε συνήθως ότι μπορούν να χάσουν “πόντους” σε αντίθεση με τα κιλά και ότι το λίπος θα λιώσει μακριά προκαλώντας απώλεια των πόντων σε περίπου μια ώρα. Ένας από τους ισχυρισμούς είναι ότι η περιτύλιξη θα λειτουργήσει επειδή η κυτταρίτιδα  είναι ” νερό με λιπώδη ιστό”.

Τι υπέρβαροι δεν θα ήθελαν να βρουν ένα προϊόν που θα τους καταστήσει λεπτούς και κομψούς ενώ κοιμούνται;

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η περιτύλιξη του σώματος είναι μια σχετικά νέα διαδικασία και να πηδήξει σύντομα. Η αλήθεια είναι ότι η τρέλα περιτυλίγματος του σώματος ήταν εδώ και αρκετό καιρό.

Πως λειτουργούν αυτά τα περιτυλίγματα;

Ορισμένα είναι πλαστικά ή ελαστικά ενδύματα που φοριούνται γύρω από τη μέση, μερικά καλύπτουν τη μέση, τους γοφούς και τους μηρούς και άλλα καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο το σώμα.

Μερικοί πρέπει να φορεθούν κατά την εκτέλεση δραστηριοτήτων ρουτίνας, άλλοι ενώ ασκούν, ενώ κάποιοι κοιμούνται.

Το ένα φουσκώνεται με αέρα από μια ηλεκτρική σκούπα. Ένας άλλος χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό στεγνωτήρα μαλλιών για να φυσήξει σε ζεστό αέρα. Ορισμένα χρησιμοποιούνται μετά από εφαρμογή κρέμας, γέλης ή λοσιόν ή μετά από το βούρτσισμα του διαλύματος σε διάλυμα.

Τα ενδύματα και τα περιτυλίγματα, με ή χωρίς λοσιόν και κρέμες, λένε ότι μειώνουν τις διαστάσεις του σώματος με την αφαίρεση υγρών.

Οι περισσότεροι ιατροί εμπειρογνώμονες συμφωνούν ότι μια τέτοια θεραπεία θα προκαλέσει απώλεια των  πόντων και ίσως κιλά λόγω της άφθονης εφίδρωσης. Αλλά οι μειώσεις είναι προσωρινές. Το υγρό αντικαθίσταται σύντομα από το να πίνει ή να τρώει.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ταχεία και υπερβολική απώλεια υγρών είναι δυνητικά επικίνδυνη επειδή μπορεί να επιφέρει σοβαρή αφυδάτωση και να διαταράξει την ισορροπία σημαντικών ηλεκτρολυτών στο σώμα.

Τα αξιόπιστα ιαματικά λουτρά γνωρίζουν τους ενδεχόμενους κινδύνους όπως αυτό, και το σπίτι σας και επιλέξτε ένα σπα με καλή φήμη.
Μερικοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει να χρησιμοποιούν “πλαστικό περιτύλιγμα” ως υλικό περιτυλίγματος σώματος. Στην πραγματικότητα, αυτή ήταν μια πολύ δημοφιλής πρακτική πριν από αρκετές δεκαετίες.

Η συσκευασία του σώματος έχει εξελιχθεί από εκείνη την εποχή, καθιστώντας πολύ πιο εξελιγμένη. Οι τιμές για μια σειρά περιτύλιξης σώματος οπουδήποτε από 40 δολάρια την ώρα έως και μερικές χιλιάδες δολάρια σε μερικά από τα πολυτελή ιαματικά λουτρά.

Ορισμένες διαφήμιση ισχυρίζεται ότι το περιτύλιγμα του σώματος θα εξαλείψει ή τουλάχιστον θα μειώσει την κυτταρίτιδα, αλλά θα το αφήσω αυτό μέχρι να αποφασίσετε.

Αίθουσα χαλάρωσηςΜια Θαυμάσια εμπειρία

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η επίσκεψη σε ένα σπα ή σαλόνι για περιτύλιξη σώματος μπορεί να είναι μια θαυμάσια αναζωογονητική εμπειρία, αφήνοντάς σας ξεκούραστα, χαλαρή και αναζωογονημένη.

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει λίγες ώρες να χαϊδεύεται και να αστειεύεται σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, αν αυτό θα βοηθήσει το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Ιαματικά Λουτρά Και Βότανα

Ορισμένα ιαματικά λουτρά διαφημίζουν βότανα και άλλα φυσικά περιτυλίγματα. Στην πραγματικότητα, οι μέθοδοι και τα προϊόντα που εφαρμόζονται είναι ευρέως ποικίλες. Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα συστατικά που αποτελούν μια καλή εμπειρία “περιτύλιξης”.

Ορισμένα από τα ιαματικά λουτρά του υψηλότερου άκρου φτάνουν μέχρι και να αναπτύξουν τα δικά τους “βότανα” για χρήση στο σώμα τους, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο για μια καλή εμπειρία περιτύλιξης σώματος. Τα βότανα μπορούν να είναι φρέσκα ή αποξηραμένα και συνήθως είναι βιολογικά καλλιεργημένα.

Κάθε βότανο έχει συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Μερικοί αυξάνουν την κυκλοφορία. άλλος μπορεί να καταπραΰνει το δέρμα και ούτω καθεξής.

Τα βότανα είναι γεμάτα με πολύ ζεστό νερό (σχεδόν βράζει) και στη συνέχεια διαλύονται ειδικά φύλλα μουσελίνας. Είναι αυτά τα εγχυμένα φύλλα μαζί με άλλα μονωτικά στρώματα που τυλίγονται γύρω από το σώμα.

Μέθοδοι Εφαρμογής

Ο τρόπος με τον οποίο οι θεραπείες λειτουργούν είναι ενδιαφέρον. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε μια κατάσταση που δεν αντίθετα από το σώμα σας όταν έχετε πυρετό. Όταν έχουμε πυρετό, το σώμα μας εξαλείφει τις τοξίνες με εφίδρωση.

Είναι η ίδια αρχή με τα περιβλήματα του σώματος. Τα αποτελέσματα ποικίλλουν. Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν μια πολύ έντονη αποτοξίνωση, ενώ για άλλους μπορεί να είναι ήπια.

Οι μέθοδοι εφαρμογής και το περιεχόμενο διαφέρουν επίσης. Τα φύκια, η λάσπη και το αλάτι είναι δημοφιλή περιτυλίγματα σώματος. Τις περισσότερες φορές, το θέμα είναι τυλιγμένο από το λαιμό στο toe με τους βραχίονες που βρίσκονται κοντά στις πλευρές του σώματος. Αυτό μπορεί να είναι δυσάρεστο για κάποιον που υποφέρει από κλειστοφοβία.

Η ευκολότερη διόρθωση για αυτό είναι να κρατήσετε τα χέρια απαλλαγμένα από το περιτύλιγμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι κλειστοφοβικοί βρίσκουν τα έργα και ότι χρειάζονται όλοι για να είναι ελεύθεροι να αφαιρεθούν αν επιλέξουν.

Οποιοσδήποτε τύπος περιτύλιξης σώματος επιλέγετε βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με το σπα και ότι ένας τεχνικός είναι πάντα κοντά σας. Πρέπει να προσέχετε όταν επιλέγετε ένα σαλόνι ή spa.

Μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε:

Πόσο καιρό προσφέρουν περιποιήσεις σώματος;

Διαθέτουν έναν κλινικό ιατρό με άδεια αποκλειστικά για μασάζ και / ή περιτυλίγματα σώματος;

Από πού προέρχονται τα βότανα και τα άλλα περιεχόμενά τους; Προσφέρουν ειδικές τιμές για νέους πελάτες;

Θα επιτρέψουν μια περιήγηση στις εγκαταστάσεις τους πριν από την αγορά;

Έχουν κάποια τιμολόγηση πακέτων για πολλαπλές επισκέψεις;

Ζητήστε από τους φίλους σας εάν είχαν μια εμπειρία περιτύλιξης σώματος και αν τους άρεσε και τι είδους αποτελέσματα βίωσαν. Μπορεί ακόμη να θέλετε να ελέγξετε τις προσφορές “δύο για ένα” και να το δοκιμάσετε με ένα φίλο! Είτε μειώνει την κυτταρίτιδα είτε όχι, ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκεστε για μια ευχάριστη εμπειρία αρκεί να συμπεριληφθεί στο μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό της προσωπικής σας φροντίδας! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *