Μενού Κλείσιμο

Φαγητό Και Αλλεργικές Αντιδράσεις

Γυναικείο πρόσωποΈνα ξέσπασμα ακμής είναι οποιαδήποτε σκέψη, τοποθεσία, συναίσθημα, φαγητό, απόκριση, ποτό, φάρμακο, μνήμη ή / και εμπειρία που ξεκινά μια σειρά από ορμονικές αντιδράσεις στο σώμα σας που τελικά οδηγούν σε σχηματισμό ακμής.

Εάν ένα φαγητό ή ένα ποτό είναι ο ένοχος πίσω από τα σπυράκια της ακμής σας μπορεί να είστε πραγματικά εθισμένοι στην προτιμώμενη γαστρονομική σας απόλαυση. Η προσθήκη αλλεργίας μπορεί να οφείλεται στην ανταπόκριση του οργανισμού σε αλλεργιογόνα που καταναλώνονται συχνά.

Κατά τη διάρκεια μιας αλλεργικής αντίδρασης, το σώμα απελευθερώνει ενδορφίνες. Αυτές οι ενδορφίνες με τη σειρά τους δημιουργούν την αίσθηση ενός φυσικού υψηλού. Οποιαδήποτε ουσία που προωθεί αυτή την φευγαλέα κατάσταση ευφορίας μπορεί να είναι πρόσθετη. Έτσι, μπορείτε να τρώτε ένα φαγητό που είστε αλλεργικοί μόνο για να φτάσετε ψηλά, και ως ένα μετά το χτύπημα, παίρνετε την ακμή. Ωχ.

Γυναικείο πρόσωπο με ακμήΥγιεινό φαγητό και αλλεργική αντίδραση. Παραδόξως, η κατανάλωση πολλών συγκεκριμένων τροφίμων, ακόμη και ενός “υγιεινού φαγητού”, μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Παρόλο που είναι ακόμα ανεξήγητο, το τρόφιμο δημιουργεί μια ανοσοαπόκριση και / ή τονίζει συγκεκριμένα πεπτικά ένζυμα. Η κακή πέψη μπορεί να ερεθίσει το σώμα με πολλούς τρόπους, προκαλώντας αλλεργική αντίδραση.

Αλλεργιογόνες τροφές. Ένας τρόπος για να αποφασίσετε αν είστε αλλεργικοί σε ένα συγκεκριμένο φαγητό είναι να εξετάσετε τα τρόφιμα που συχνά επιθυμείτε. Τρώτε φαγητό για να ζήσετε ένα γαστρονομικό επίπεδο; Τα τρόφιμα που περιέχουν σοκολάτα, γαλακτοκομικά, σιτάρι, καλαμπόκι, ντομάτες και σόγια είναι κοινές πηγές αλλεργιογόνων τροφίμων.

Σταματήστε την φλεγμονή τώρα! Ένα σχέδιο βήμα προς βήμα για την πρόληψη, τη θεραπεία και την αναστροφή της φλεγμονής, που είναι η κύρια αιτία της ακμής, της καρδιακής νόσου και των συναφών συνθηκών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *